PDA

View Full Version : Needing Appliances Support?



Aqeel Ahmed
12-25-2008, 10:52 PM
:sl:
I was an appliance master so if you need any help just ask. I couldn't find a better section to post this but might be wrong so feel free to move it.:sl:
Reply

Login/Register to hide ads. Scroll down for more posts
Re.TiReD
12-25-2008, 11:04 PM
:wasalamex:

What kind of appliances bro?

WassalamuAlaykum
Reply

Aqeel Ahmed
12-25-2008, 11:06 PM
:sl:
Most that are usually found at a hotel and house.
Reply

Cabdullahi
12-25-2008, 11:16 PM
ah! you mean electrical appliances? thats cool mashallah we would greatly benefit from your expertise :)
Reply

Welcome, Guest!
Hey there! Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account.

When you create an account, you can participate in the discussions and share your thoughts. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. And you can like posts and make new friends.
Sign Up
Aqeel Ahmed
12-25-2008, 11:18 PM
:sl:
Yes most electrical but I'm weak on heating systems.
Reply

Cabdullahi
12-25-2008, 11:20 PM
mashallah uncle,do you like building pc's? :)
Reply

Aqeel Ahmed
12-25-2008, 11:25 PM
:sl:
I tried once with Yanak and his friend and did make a lap top. But if you take out buying the supplies for building it I didn't help at all, but I would love to make a PC do you make PCs?:sl:
Reply

Cabdullahi
12-25-2008, 11:27 PM
yeah uncle aqeel,i love making pc's i simply enjoy it the whole experience from buying the parts,choosing the case and assembling it,its a fascination to me:)
Reply

Aqeel Ahmed
12-25-2008, 11:34 PM
:sl:
How much does all the parts cost?
Reply

Cabdullahi
12-25-2008, 11:39 PM
i spent around 400 quid which is bout 760 dollars
Reply

Aqeel Ahmed
12-26-2008, 05:27 AM
Originally Posted by J.U.N.I.O.R
i spent around 400 quid which is bout 760 dollars
:sl:
Ya Allah. Too much for Yanal. May I ask you to send me a PM about "Steps to build a PC?" JazakAllah.
Reply

syilla
12-26-2008, 05:54 AM
:salamext:

Thank you for opening this kind of thread. Very beneficial thread for the housewives... :D

I have an old TV brand Sony i think. It can receive power (indication light is red) but there is no picture on it...just blue colour screen. Why is this happen?
Reply

Aqeel Ahmed
12-26-2008, 05:56 PM
:sl:
I am thinking of a similar case that happened with me with a Panosonic TV so this may not work. See if there is a unlock button and hold it for at least 5s. Hope it works because in my hotel there were only PanoSonic hotels.
:w:
Reply

Hey there! Looks like you're enjoying the discussion, but you're not signed up for an account.

When you create an account, you can participate in the discussions and share your thoughts. You also get notifications, here and via email, whenever new posts are made. And you can like posts and make new friends.
Sign Up

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-20-2012, 02:18 AM
  2. Replies: 131
    Last Post: 09-27-2010, 07:23 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 05-20-2009, 11:20 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 07-18-2007, 11:45 AM
  5. Replies: 47
    Last Post: 02-25-2007, 07:54 PM

IslamicBoard

Experience a richer experience on our mobile app!