Albanian

Selamun alejkum
Paska dhe tjere shqiptare ketu. Bukur. Une jam nga Kosova. Lexoj shume ne kete forum por nuk jam aktiv. Anglishten nuk e shkruaj mire, ndonese dhe jam pakez pertac madje te shkruaj edhe ne shqip. :-[
Kalofshi mire. Selamun Alejkum

Wa aleykum asselam,

Ah, mashaAllah, edhe ni shqiptar. :D Mire se erdhe, inshaAllah kalon mire ne kit forum.

A kupton mire Anglishten? Nese jo, mundesh me vet mu a vllaun vpb, me te ndimu inshaAllah.

Selamun alejkum
Paska dhe tjere shqiptare ketu. Bukur. Une jam nga Kosova. Lexoj shume ne kete forum por nuk jam aktiv.

Selam alejkum,

mir se ki ardh, shum mir edhe ni shqiptar u bo :)

Anglishten nuk e shkruaj mire, ndonese dhe jam pakez pertac madje te shkruaj edhe ne shqip.

eii, po ta nin , shkruj , pak pak, se tu shkrujt avancohet shkrimi. sbon mu bo pertac. Shefqa (mesiguri e njeh) e ka zanat me thon "Qysh bahet kjo pun te muslimani !!" heheh :D

Vella,Shok dhe, e motër unë filloj mënyrë peace

can I see your passport please? :p

Al-Zaara, po tutna po bohen shum shqiptar ktu e pe marrin kit forum krejt n'dor :p se ka tshkon gjen shqiptar.

Al-Zaara, po tutna po bohen shum shqiptar ktu e pe marrin kit forum krejt n'dor :p se ka tshkon gjen shqiptar.

Pse, keq ish kon a? :p Po valla, ka shkon e gjen naj shqiptar... Ejj, bota esht e jonja. :D

Pse, keq ish kon a? Po valla, ka shkon e gjen naj shqiptar... Ejj, bota esht e jonja.

sikur me kon jahudi, hala pa shtet, edhe gjethka neper bot, pare po kemi sa dush, se shpijat po marohen si kpurdhat ne kosove :p lol

Lol so did i say it the right way?

it has some small grammatical errors, but I can easily understand what u wanted to say :).

shum bukur.

edhe un shqiptar jam
Assalamu alaykum.

Walaikum selam vlla,
mvjen mir qe edhe ni shqiptar ktu.
prej kahit je kshtu?

Se shpejti do ta marrim LI forumin ne dor dhe do ta formojm shtetin tone ktu, dhe ta shpallim pavarsi :p (sipas taktikes jahudive :p)

^^ loq! Qe de. Pse jo? :p Jahudit e kan pas taktiken e fort... Edhe na mundemi me bo njajt.