Any one intrested to learn or talk Turkish...

:sl: Benim adım Haidar,türkçe pratik yapmam lâzım:cry: put me on the list for turkish :happy: :sl:

Asslamu Alikkum

Any bothers / sisters intrested to learn or speak Turkish... My english isnt good...

how about u help me with my turkish and i help u with ur english???

benim de turkcem iyi deyil...ama derdimi anlatacak kadar yetiyo elhamdulillah...
ingilizce yardima ihtiyaciniz olursa cekinmeyin...pm atin veya buraya yazin, ben elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim insallah.

how about u help me with my turkish and i help u with ur english???

benim de turkcem iyi deyil...ama derdimi anlatacak kadar yetiyo elhamdulillah...
ingilizce yardima ihtiyaciniz olursa cekinmeyin...pm atin veya buraya yazin, ben elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim insallah.

ı cant remember ur aid to me in my first days here...can you?:D :'( :cry: :-\ :coolious:

ı cant remember ur aid to me in my first days here...can you?:D :'( :cry: :-\ :coolious:

lol..yeah...

but at the end of the day, you have helped me more than i have helped u...

but really, i believe it owuld be good if we could help eachother out...i am more than happy to assist people in english, if they require it, and they can in turn help me with my turkish when i need it...

i think thats fair.:D

s.a.
kimler gelmiş,,,
yağmur bacım hoşgelmişsin,,
sefalar getirmişsin,

sağlıcakla kalasın,

dear bro haydar,inshaAllah u ll handle it very soon, u go well indeed,
take care

wasslamaleykum

s.a.
kimler gelmiş,,,
yağmur bacım hoşgelmişsin,,
sefalar getirmişsin,

sağlıcakla kalasın,

dear bro haydar,inshaAllah u ll handle it very soon, u go well indeed,
take care

wasslamaleykum

ve aleykum selam

hoşbulduk abi,sağolsın... bized geldik:)
inşaALLAH ingilizce öğrenme yolunda bize bir katkısı olur bu güzel yerin ve insanların,
bizde türkçede yardım ederiz inşaALLLH,,nasıl yapacaksam:)

selametle kaalsın inşaALLAH

wesselem

sumeyye kardeşim sanada buradan teşekkür edeyim hoşgeldin özel msjın için, malum ben 50 post yapamadığım için özel msj atamıyom :confused:
çok sağolsın kardeşim:)
selam ve dua ile

thats random...but valid...

no problem...

are u frm cyprus?i cant tell u how many frends i have here from cyprus...soooo many.